Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paleo répafőzelék

Paleo répafőzelék
Paleo répafőzelék
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a főzelékeket, és a paleo miatt sem akartam búcsút mondani nekik :) ! A nyílgyökér liszt nagyon hasznos, és nagyon kevés kell belőle mindenbe, én tudom ajánlani mindenkinek! Azonban nem feltétlenül szükséges. Ez a főzelék ízre teljesen olyan, mintha hagyományos módon készült volna.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Tükörtojással, sült kolbásszal, pörkölttel, de magában is nagyon finom!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát zsíron megpirítjuk.
  2. Karikákra vágjuk a répákat és a petrezselyem zöldet is felaprítjuk, majd a hagymához adjuk őket. Kicsit pirítjuk, mielőtt felengednénk vízzel!
  3. Sózzuk, fűszerezzük (tárkony, fokhagyma), 5 perc sütés után felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje.
  4. Ha megfőttek a zöldségek, egy nagy merőkanállal kiveszünk, hozzáadjuk a nyílgyökér lisztet, és összeturmixoljuk.
  5. A sűrű masszát óvatosan adagoljuk az ételhez, fokozatos kevergetés mellett.
  6. Ezután még 10 percig főzzük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 075
elküldve: 0
receptkönyvben: 52
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

NataleDiLuce

Mióta szakács: 2014.09.24.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: közepes
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
fogyókúra: paleolit fogyókúra

egyéb elnevezések

répafőzelék paleo módra, paleo sárgarépa főzelék, répafőzelék másképp

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

317
sárgarépa 6 közepes db
fehérrépa 4 közepes db
petrezselyem 4 szál
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
nyílgyökér liszt 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
sertészsír 1 ek
tárkony 1 csipet
víz 4 dl