Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsánkrémes Rozi nénik

Padlizsánkrémes Rozi nénik
Padlizsánkrémes Rozi nénik
35 perc / előkészület: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Most készítettem először padlizsánkrémet. Belevittem egy kis vidámságot is.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Padlizsánt egészben kis lángon fólia alatt megsütjük.
  2. Majd kihűtjük, és megpucoljuk.
  3. Villával összenyomkodjuk, beletesszük a mustárt, majonézt, paprikakrémet, és ízlés szerint fűszerezzük.
  4. Majd jól kikeverjük.
  5. Káposztalevelet leforrázzuk, és kis háromszögeket vágunk belőle.
  6. Főtt tojás tetejére halmozunk egy keveset, erre rátesszük a káposztalevelet.
  7. Egész bors szem a szeme, sárgarépa az orra.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 363
elküldve: 2
receptkönyvben: 44
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1094 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

padlizsánkrém főtt tojással, vidáman tálalt padlizsánkrém, főtt tojás padlizsánkrémmel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

153
padlizsán 40 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 ek
majonéz 2 ek
paprikakrém 1 ek
főtt tojás 4 db
káposztalevél 1 db
fekete bors 8 szem
sárgarépa 1 kis db