Nosalty Logó

Őszibarackos csirkemell

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Edit
Őszibarackos csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 1298 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 7787 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 85 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    36.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1402.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    372 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    103 mg
  • Foszfor
    509 mg
  • Nátrium
    385 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    258.6 g
  • Cukor
    206 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1207.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    598 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    142 micro
  • Kolin:
    124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    163 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4677 micro
  • β-crypt
    1190 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    462 micro
Összesen 1298 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    216.6 g

Zsír

  • Összesen
    126.5 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    712 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8414.6 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    147 mg
  • Kálcium
    2234 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    619 mg
  • Foszfor
    3055 mg
  • Nátrium
    2309 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1551.6 g
  • Cukor
    1233 mg
  • Élelmi rost
    101 mg

VÍZ

  • Összesen
    7244.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3590 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    103 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    209 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    96 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    851 micro
  • Kolin:
    744 mg
  • Retinol - A vitamin:
    980 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28059 micro
  • β-crypt
    7140 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2773 micro
Összesen 7787 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    1.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    91.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    33 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    306 micro
  • β-crypt
    78 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 85 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, és ételízesítővel, pici sóval, borssal és a lereszelt fokhagymával megszórjuk, és 1 órára hűtőbe tesszük.
  2. Addig, amíg pácolódik, megcsinálhatjuk a krumplipürét szokásos módon.
  3. A csirkemell szeleteknek kevés zsíron vagy olajon pirosra sütjük mindkét oldalát, és egymás mellé egy jénaiba sorba tesszük. Amikor mind kisült, a maradék zsiradékot locsoljuk a húsra.
  4. Tegyünk minden hússzeletre a lecsöpögtetett befőttből, és borítsuk be az egészet reszelt sajttal.
  5. Előmelegített sütőben 10- 15 percig sütjük. Épp csak megolvadjon rajta a sajt.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 95
  • 7 napos nézettség: 805
  • Össznézettség: 205063
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 30.

Ajánló

Ne sajnáljuk róla a fokhagymát és a sajtot. Lehet ananásszal is készíteni!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Amikor gyorsan kell valami finomat csinálni váratlan vendégeknek, ez a recept kitűnő! 

Hozzászólások

mislenbaba

hello. én megpróbálnék egy kis mascarpone gombócot beledugni a felezett barackba. biztos nagyon finom lenn úgy is.

Edit

Próba .. szerencse:))))) Ha megcsináltad írd meg , hogy milyen lett!!!!Üdv Edit

Erwin

Hali! Megcsináltam ezt a receptet Újévre! 2 dolgot változtattam: -nem olajon sütöttem pirosra,hanem vajon. -ananásszal csináltam (mert írtad,hogy azzal is finom) És új kedvencem lett...ez a recept elronthatatlan...még másnaposan is simán összedobom,ha várok v.kit :) És ami a lényeg:Hihetetlenül finom :) köszönöm a receptet!

Edit

Kedves Erwin! Nagyon szívesen:)) Ananásszal is nagyon finom , de azért próbáld ki barackkal is . Az is isteni finom. Megéri:))) BUÉK :)) Üdv Edit

szunsza

Ma elkészítettem,NAGGGGYOOON FINOOOM és most ez lett a kedvencünk!Köszi a feltöltést!!

Edit

Kedves Szunsza ! Nagyon örülök , hogy ízlett Nektek és ez lett a kedvenc most ! barack helyett ananászt is lehet tenni vagy esetleg vegyesen is kipróbálhatod. Üdv Edit

szunsza

Már legel?ször is 2 félét csináltam,de a barackos nyert!Valami Isten király!Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Edit

Köszi:)))) Üdv Edit

Törölt felhasználó

Isteni finom lett ma kipróbáltam,legközelebb ananásszal fogom megcsinálni!:)

Edit

Kedves Mollyka ! örülök , hogy ízlett:)) Üdv Edit

Törölt felhasználó

Ma ez volt az ebéd :) Nagyon ízlett mindenkinek!

Edit

Kedves Beatrix ! Örülök , hogy ízlett :) Én is kedvet kaptam hozzá úgy , hogy a héten biztos ez lesz valamelyik nap az ebéd:)) Üdv Edit

bridge

Most készítettem el és isteni finom lett! Azért regisztráltam, hogy megköszönjem a receptet :) Én annyit csináltam másképp, hogy a f?szeres pácba tettem egy kis mézet, így amikor olajon meggrilleztem a husit, a méz karamellizálódott rajta! Mennyei! és én tovább sütöttem, kb. 30 percig így fincsi leve lett és nem száradt ki a husi. Köszi a feltöltést!

Edit

Kedves u.bridge ! Nagyon megtisztelsz azzal , hogy miattam regisztráltál ide:)) Köszönöm:))) Nagyon jó ötlet a méz bele:)) Legközelebb kipróbálom:) Üdv Edit

orsikaa5

Kedves Edit! Köszi ezt a szuper receptet!!! A hétvégén névnapi ebédként készítettem el, és nagy sikert aratott! :))

Edit

Kedves Orsi! Nagyon örülök a sikerednek:) Üdv Edit

Törölt felhasználó

Kedves Edit! Miután meguntuk önmagában enni a barackot, ez lett bel?le ma ebédre. Most nyeltük le az utolsó falatokat. Nekem is, a férjemnek is nagyon ízlett. Én annyit mertem még tenni, hogy a csirkemellett két kanál baracklekvárba is beleforgattam és így került a h?t?be pihenni. Ha már lúd... :-) Üdv, Reni

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek