Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őszibarack felfújt graham-lisztből

Őszibarack felfújt graham-lisztből
Őszibarack felfújt graham-lisztből
55 perc / előkészület: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, egyszerű, finom. Egyszerre krémes és nagyon gyümölcsös.

Az egészséges hozzávalóknak köszönhetően a legmegszálottabb biomániások sem találnak benne kivetnivalót.

Bármilyen lédús idénygyümölccsel kiváló.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott, megtisztított, apró kockákra vágott őszibarackot a többi hozzávalóval alaposan összedolgozzuk.
  2. A masszát kikent tűzálló tálba töltjük.
  3. A felfújtat 40 percig 190 fokon sütjük.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 26 cm
  • költség: 1300 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 571
elküldve: 1
receptkönyvben: 45
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsanna

Mióta szakács: 2012.01.13.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, tízórai, uzsonna
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
diéta: tojásmentes
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

zabpelyhes gyümölcsös szelet, barackos joghurtos süti, egészséges gyümölcsös sütemény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

130
őszibarack 1 kg
méz 3 ek
zabpehely 8 ek
graham-liszt 7 evőkanál
olívaolaj 3 ek
joghurt 2 dl
mézeskalács fűszerkeverék 1 teáskanál
1 csipet
vaj 1 ek