r
Nosalty Logó

Óriás kifli töltve

Iluska
Óriás kifli töltve
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1359
Kalória
41.5g
Fehérje
163.7g
Szénhidrát
56.9g
Zsír
38.6g
Víz
42g
Koleszterin
6.2g
Élelmi rost
9.4g
Cukor
  • 14% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 1359 kcal
  • 14% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 6794 kcal
  • 14% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 291 kcal
  • 14% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.5 g

Zsír

  • Összesen
    56.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2339.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    176 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    269 mg
  • Nátrium
    1766 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    163.7 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    38.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 1359 kcal
  • 14% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    207.7 g

Zsír

  • Összesen
    284.7 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11696.1 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    358 mg
  • Kálcium
    878 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    246 mg
  • Foszfor
    1347 mg
  • Nátrium
    8832 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    818.5 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

Víz

  • Összesen
    192.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    173 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    71 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    676 micro
  • Kolin:
    265 mg
  • Retinol - A vitamin:
    171 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    423 micro
Összesen 6794 kcal
  • 14% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    503.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    380 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    35.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    8.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 291 kcal

Elkészítés

  1. A langyos tejbe beletesszük a cukrot, és felfuttatjuk benne az élesztőt.
  2. Ha felfutott, a többi alapanyaggal összedolgozzuk a tésztát. Kb. 1 óra kelesztés következik.
  3. Ha megkelt, lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk. Törekedjünk a háromszög megformálására, és 20-23 cm hosszúságú kiflink legyen. Tegyünk a háromszög nagyobbik részébe diónyi vajat, és szeletelt füstölt húst. Majd tekerjük fel.
  4. Tegyük sütőpapíros tepsibe. Mindegyikkel így járjunk el. Tojással megkenjük, a tetejére sajtot teszünk. A sütő előmelegítése nélkül betoljuk a kifliket, és aranysárgára sütjük. Kb 20-22 db kifli lett ebből a mennyiségből.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 p
  • Sütés ideje: 20 p
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Szép nagy kiflik lesznek, és a gyerekek iskolába is szívesen elviszik. Tudom a lányomról... Langyos hely kell a kelt tészta készítéséhez, hisz úgy kel meg majd szépen.

További receptek

Medvehagymás sós rúd

Kívül enyhén roppanós, belül mégis eszméletlenül omlós sós rudak várnak, karakteres medvehagymával megspékelve. Utolsó pillanatos vendégvárónak tökéletes, ugyanis nem kell ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...