r
Nosalty Logó

Omlett 14. - zöldséggel, csirkemellel

Hoprik ferencné
Omlett 14. - zöldséggel, csirkemellel
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Az omletthez

A töltelékhez

A csirkéhez

1050
Kalória
69.3g
Fehérje
35.1g
Szénhidrát
68.5g
Zsír
444.7g
Víz
543.1g
Koleszterin
6.5g
Élelmi rost
5.3g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az omletthez

A töltelékhez

A csirkéhez

Összesen 1050 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az omletthez

A töltelékhez

A csirkéhez

Összesen 1050 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az omletthez

A töltelékhez

A csirkéhez

Összesen 164 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.3 g

Zsír

  • Összesen
    68.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    543 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2133.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    792 mg
  • Nátrium
    982 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    35.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    444.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    592 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    481 mg
  • Retinol - A vitamin:
    202 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    543 micro
Összesen 1050 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.3 g

Zsír

  • Összesen
    68.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    543 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2133.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    792 mg
  • Nátrium
    982 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    35.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    444.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    592 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    481 mg
  • Retinol - A vitamin:
    202 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    543 micro
Összesen 1050 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    335 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    154 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    69.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 164 kcal

Elkészítés

Az omletthez

  1. A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük és jól befűszerezzük. (Akár már előző este is lehet.)
  2. Sütőben vagy serpenyőben megsütjük.
  3. Egy fedeles serpenyőben az olajat felmelegítjük, beletesszük a fagyasztott zölségeket, átsütjük, pici vizet öntünk alá, sózzuk, borsozzuk.
  4. Lefedve megpároljuk. (Ne főzzük túl.)
  5. A 2 tojást a tejföllel, sóval, borssal, lestyánnal felverjük.
  6. Egy nagy, palacsinta sütőben, vagy serpenyőben az olajat felhevítjük és beleöntjük a felvert tojást.
  7. Megsütjük, mint a palacsintát, de nem kell összekeverni.
  8. Tányérra tesszük, megtöltjük a párolt zöldséggel, meglocsoljuk a tartárral és ráhajtogatjuk az omlett szélét.
  9. Mellé tesszük a sült csirkét és megszórhatjuk egy kis reszelt sajttal.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 35 p

Egy kicsit macerásnak tűnik, de megéri elkészíteni, mert nagyon finom.

További receptek

Brassói szűzpecsenye

A brassói aprópecsenye egy fantasztikus magyaros fogás, amiből vétek lenne kispórolni az étel lelkét, a fokhagymát. Szaftosabban vagy kissé szárazon is egyformán nagy kedvencünk.

Simon Gábor

Címlapról ajánljuk

Vége a keto diadalmenetének? Ezek az étkezési trendek hanyatlanak majd...

Ahogy belépünk 2026-ba, nemcsak az figyelhető meg, hogy új trendek születnek, hanem az is, hogy néhány korábban óriási népszerűségnek örvendő irányzat kezd kifulladni. Egyre többen keresnek kiegyensúlyozottabb, fenntarthatóbb és egészségtudatosabb megoldásokat, és ez szépen lassan kihúzza a szőnyeget egyes trendi koncepciók alól is.

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...