Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olasz burgonyaleves pestoval

Olasz burgonyaleves pestoval
Olasz burgonyaleves pestoval
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy másfajta burgonyaleves.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghántjuk, mossuk, kockákra vágjuk. A paradicsomot csíkokra vágjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, mossuk, vékony gyűrűkre vágjuk. A fenyőmagot aranybarnára pirítjuk.
  2. A burgonyát a levessel felfőzzük, lefedve kb. 15 percig főzzük.
  3. Hozzáadjuk a leszűrt babot és a paradicsomot. További 5 percig főzzük.
  4. Hozzáadjuk a hagymát, és további 5 percig főzzük. A levest sóval, borssal ízesítjük.
  5. A levest tányérokba osztjuk, a pestoval és a fenyőmaggal megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 308
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1961 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

olasz krumplileves, fenyőmagos krumplileves, pestos krumplileves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

284
zöldség alaplé 800 ml
burgonya 800 g
zöldbab 250 g
szárított paradicsom 70 g
újhagyma 4 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fenyőmag 1 ek
pesto 4 ek