Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olajbogyós tojáskrém

Olajbogyós tojáskrém
Olajbogyós tojáskrém
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A majonézt helyettesíthetjük joghurttal, a metélőhagymát friss tárkonnyal. A kész krémet ízesíthetjük kevés Worcestershire mártással is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat kb. 10 perc alatt megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk, hagyjuk hűlni.
  2. A tojásokat durvára vágjuk, az olajbogyókat apróra vágjuk.
  3. A tojást a majonézzel, a túróval és a citromhéjjal, konyhai aprítógépben krémesre dolgozzuk.
  4. Hozzákavarjuk az olajbogyót és a gyűrűkre vágott metélőhagymát. Sóval, borssal és citromlével ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 558
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tojáskrém olajbogyóval, olívabogyós tojáskrém, tojásos kenőke olajbogyóval

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

219
tojás 6 db
tehéntúró 100 g
majonéz 50 g
citromhéj 0.5 citromból nyert
fekete olajbogyó 12 db
metélőhagyma 0.5 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromlé 2 ek