Ha gyermek nem eszik belőle, bátran tegyétek bele a fehérbort (száraz vagy félszáraz). Azt mondják, ha jól kiforralom belőle az alkoholt, gyermek is eheti, de én nem kockáztattam.
Citromlét (keveset) most először tettem hozzá, de csak amikor már elzártam a gázt, hogy talán helyettesíti a bort. Finom így is.
A spagettim tojásmentes, így a tojásérzékenyek is ehetik!
Hozzászólások (16)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. március 28-án kiemeltük cikkünkben: Ezekért megéri beállni a hosszú sorba a Lidlben és a Penny-ben
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Kedves Beja!
Szeretném megkérdezni, hogy biztos habtejszín kell a mártáshoz, nem főzőtejszín? :)
Előre is köszönöm a választ! :)
Óóó:-(Észre sem vettem,valami nem jó:-(Én anno főzőtejszínt írtam.Köszönöm,hogy rám írtál.
Hát én gondoltam, hogy megcsinálom kicsit diétásabban és light sajtból csináltam. Nem tudom, hogy ez lehet-e az oka, de egy szörnyű massza lett belőle :\ a sajt összeállt a sonkával és körülötte ott a tejszín. Feltételezem ennek nem így kéne kinéznie :) Egyébként az íze nem lenne rossz, csak így kicsit ehetetlen lett.
Tömlős sajt, trappista, és kéksajt maradék. Isteni lett a végeredmény! Ráadásul egy pár perc alatt (gyakorlatilag a tészta főzési ideje alatt) elkészülő receptet kaptam, köszönöm szépen!
Nagyon örülök neki!!!:-)
Tegnap ismét elkészítettem a mártást, parmezán, trappista, kék sajt és tömlős sajt keverékéből. Most még jobban sikerült, mint első alkalommal, és ezúttal parajjal töltött tortellinivel tálaltam. Mennyei volt!
Szia Noncsi.Nagyon örülök,hogy másítottál rajta:-)
Ebben a formában én még nem készítettem el,egyszer lehet kipróbálom:-)
Nem vagyok egy nagy konyhatündér, de remélem ez az egyszerű és ízletesnek tűnő finomság sikerülni fog estére :)
Biztos vagyok benne!Jó étvágyat kívánok hozzá:-)
Elkészítés után válaszolok.Éva-Anyóca
Kedves Beja :)
Gondoltam megírom, akkor is nyugodtan tehetsz bele egy kevéske bort, ha a kislányod is eszik belőle, mivel a hőmérsékleten amivel dolgozol, az alkoholtartalma elpárolog a bornak (az adott alkohol forráspontja 78.4 fok) és csak az aromája marad meg :)
Puszi, Katica
Szia Katica!
Tudom:-)Az anyukám is mindig elmondja,hogy elpárolog az alkohol,én mégsem merem beletenni.Ilyen kis túlaggódós anyuka vagyok:-)
De nagyon köszönöm,hogy te is megerősítettél ebben:-)
Minden hozzávalót szeretünk,sőt...!!!Köszi a receptet, így is kipróbálom a sajtokat és a tésztát.Köszi:Éva-Anyóca
Szia gregoreva!
Én is így vagyok vele:-)
Nem fogod megbánni,egyszerűen mennyei az íze:-)
Kíváncsian várom,hogy ízlett.