Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Natúr csirkemell gombával

Natúr csirkemell gombával
Natúr csirkemell gombával
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ünnepelni voltunk, és mivel nagyon szeretem a gombás ételeket, ezt a finomságot választottam magamnak. Nem bántam meg!!!  Gyors, könnyű elkészíteni és nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet nagyobb szeletekre vágjuk. Húsverővel kissé kilapítjuk, megsózzuk, megborsozzuk.
  2. A csirkemell szeletek egyik oldalát lisztben meghempergetjük, és forró olajban először a lisztes oldalát, majd a másik oldalát is pirosra sütjük.
  3. A csiperkét felszeleteljük, meghintjük őrölt borssal, és forró olajban addig pirítjuk, míg elpárolog a vize.
  4. Hozzáadunk kb. 2 dl vizet és egy leveskockát, és kb. 3 percen át forraljuk.
  5. A natúr csirkemellre rakunk egy evőkanál gombát szafttal együtt, és párolt rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 11 386
elküldve: 2
receptkönyvben: 72
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Rumiszivi

Mióta szakács: 2011.08.08.
91 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
konyhatechnológia: wok receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkemell párolt gombával, csiperke és csirkemell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

554
csirkemell filé 900 g
csiperkegomba 500 g
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
finomliszt 3 evőkanál
olívaolaj 100 ml
víz 200 ml
leveskocka 1 db