Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nápolyi sertésborda

Nápolyi sertésborda
Nápolyi sertésborda
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régi Nők lapjában találtam a receptet. A gomba kicsit feldobja a szokásos paradicsomos mártást.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Durumbúzából készült kifőtt tésztával tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk.
  2. Forró olajban ropogósra sütjük.
  3. A visszamaradt olajban üvegesre pároljuk a karikára vágott hagymát, a fokhagymát.
  4. Beletesszük a karikára vágott paradicsomot, idényen kívül hámozott konzerv paradicsomot, a fűszereket, és öszeforraljuk, végül beletesszük a megsült húst.
  5. A gombát felszeleteljük, a paradicsomos húshoz adjuk, és 5 percig együtt pároljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 653
elküldve: 3
receptkönyvben: 262
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

8zsuzsa8

Mióta szakács: 2011.04.05.
184 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéskaraj paradicsommártással, gombás sertéssült, paradicsomos sertésborda

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

262
sertés rövidkaraj 30 dkg
olívaolaj 0.5 dl
vöröshagyma 1 kis fej
fokhagyma 2 gerezd
paradicsom 50 dkg
gomba 25 dkg
rozmaring 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint