r
Nosalty Logó

Mustáros nyúl sütőzacskóban

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
THajnalka
Mustáros nyúl sütőzacskóban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Nyúlhús

Pác

Összesen 948 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Nyúlhús

Pác

Összesen 1894 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Nyúlhús

Pác

Összesen 158 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.6 g

Zsír

  • Összesen
    59.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    171 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1190.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    743 mg
  • Nátrium
    191 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    386.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 948 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    127.2 g

Zsír

  • Összesen
    118.9 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    342 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2380.3 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    148 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    199 mg
  • Foszfor
    1486 mg
  • Nátrium
    382 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    773.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    43 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    61 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 1894 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    198.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 158 Kcal

Hozzávalók

Nyúlhús

Pác

Elkészítés

Nyúlhús

  1. A nyúlhúst alaposan megtisztítjuk.
  2. A nyulat ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a páccal jól megkenjük, hogy mindenhol érje a húst. Pihentetjük fél órát, hogy átjárják az ízek.
  3. Sütőzacskóba tesszük a pácolt nyulat, öntünk alá 1 dl fehérbort, bekötjük a zacskó száját és egy magasabb falú tepsibe helyezzük. Mellétesszük héjában a burgonyát és előmelegített sütőben 75 perc alatt készre sütjük. Én gyöngyhagymával tálaltam, jó étvágyat hozzá!

Pác

  1. A páchoz összekeverjük a fűszereket a mustárral és az olajjal (a fokhagymát vagy apróra vágjuk, vagy nyomón keresztül préseljük bele).
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 75 perc
  • Receptkönyvben: 1
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 20
  • Össznézettség: 77
  • Feltöltés dátuma: 2022. szeptember 22.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Mustáros nyúl sütőzacskóban
THajnalka 3 recept

Hozzávalók

Nyúlhús

Pác

Címlapról ajánljuk

További cikkek