r
Nosalty Logó

Multivitamin torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Multivitamin torta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 2% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 304 kcal
  • 2% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 3661 kcal
  • 2% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 183 kcal
  • 2% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.9 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    97.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    13 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.4 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    100.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    69 micro
Összesen 304 kcal
  • 2% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    34.8 g

Zsír

  • Összesen
    143.5 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    570 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1171.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    225 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    144 mg
  • Foszfor
    541 mg
  • Nátrium
    152 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    568.4 g
  • Cukor
    289 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1204.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1275 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    264 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1175 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    1054 micro
  • β-crypt
    328 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    824 micro
Összesen 3661 kcal
  • 2% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    1.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    58.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    27 mg
  • Nátrium
    8 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.6 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 183 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, majd mehet bele a többi hozzávalót, jól összedolgozzuk a tésztát.
  2. Fóliába tesszük a tésztát, és legalább 1 órára hűtóbe tesszük.
  3. A lehűtött tésztát jól belisztezett munkalapon kinyújtjuk, és egy kimargarinozott, morzsázott tortaformába fektetjük úgy, hogy a peremét emeljük meg.
  4. A barackokat meghámozzuk, kimagozzuk, és a felezett barackokat elfektetjük a tésztán.
  5. A pudingot a gyümölcslével és a cukorral megfőzzük, és még melegen a barackos tésztára öntjük.
  6. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 63
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7643
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 09.

Ajánló

Készíthetjük konzerv barackkal is. Legközelebb kockázni fogom a barackokat, és úgy terítem el a tésztán, így egyenletesebb lesz a torta teteje.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sabrina receptek újságban találtam, és egyből tudtam, hogy meg kell sütnöm. Annyit változtattam, hogy a tésztájába kellett volna egy kevés narancs aroma, én ezt nem tettem bele, de így is nagyon finom lett. Porcukorral szerettem volna díszíteni (úgy, ahogy az újságban láttam), ezért szorgalmasan vágtam a pergamenpapírt, szép rácsos formára, ezzel mintáztam meg a tetejét, gyönyörű is volt kb. 10 percig, mert egyszerűen elolvadt a tetején a porcukor. Porcukor ide vagy oda, így is nagyon finom volt. :-)

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...