r
Nosalty Logó

Krémes baracktorta

palice
Krémes baracktorta
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

684
Kalória
13.7g
Fehérje
82.3g
Szénhidrát
33.5g
Zsír
119.7g
Víz
209.7g
Koleszterin
2.4g
Élelmi rost
44.1g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 684 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2732 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 215 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    13.7 g

Zsír

  • Összesen
    33.5 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    511.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    187 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    82.3 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    119.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    310 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    291 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    203 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    272 micro
Összesen 684 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    54.8 g

Zsír

  • Összesen
    133.9 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    839 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2047.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    592 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    749 mg
  • Nátrium
    513 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    329.4 g
  • Cukor
    176 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    478.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1242 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    490 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1165 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    812 micro
  • β-crypt
    258 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1088 micro
Összesen 2732 kcal
  • 6% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    161.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    26 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    37.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    92 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 215 kcal

Elkészítés

  1. Összekeverjük alisztet a sütőporral, majd a kétféle cukorral, a tojásokkal és a vajjal (kézzel vagy géppel is keverhetjük,csak jól keverjük el :) ).
  2. Egy piteformát kikenünk egy kis vajjal, majd megszórjuk liszttel, és beleöntjük amasszát.
  3. Megsütjük.
  4. Ameddig apite hűl, elkészítjük a krémet a csomagoláson található leírás szerint (ide kell a 250 ml tej).
  5. Mikor a pite kihűlt, kiborítjuk fejjel lefelé egy nagy kerek tálra, amiben tálalnifogjuk (meglocsolhatjuk egy kis cukros vízzel vagy valamilyen üdítővel), és megtöltjük a belsejét a krémmel.
  6. A barackokat megmossuk, cikkekre vágjuk, és elhelyezzük a krém tetején, kicsit bele is nyomkodhatjuk.
  7. A zselatint elkészítjük a csomagoláson található leírás szerint, és ráöntjük a piténkre vigyázva, hogy mindenhova egyformán jusson.
  8. 1 órácskára betehetjük a hűtőbe, de nem muszáj.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p
  • Sütés ideje: 25 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 28

A "vaníliás krémpor gyümölcspitéknek, -tortáknak" zacskó hátán találtam ezt a receptet. Nagyon egyszerű és nagyon finom, elég gyorsan el is készül. Mi egy kicsit száraznak találtuk a pitét, és ezert írtam, hogy meglocsolhatjuk valamilyen barackos üdítővel, vagy ha befőttel készítenénk, akkor a befőtt levével.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...