Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Miso leves tésztával

Miso leves tésztával
Miso leves tésztával
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

a) Végre dolgozó nép lettem én is, így van keretem hódolni az új hobbimnak, azaz a főzésnek. b) Ha már távolkelet-fan vagyok, ideje keleti ételeket főzni. c) És mivel amúgy is minél kevesebb húst kéne ennem, ez a leves azt hiszem, megfelelő mindhárom küldetéshez.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben megfőzzük.
  2. Közben egy másik edényben a leveskockát vízzel felforraljuk.
  3. Eközben pedig a zöldségeket és a tofut felaprítjuk.
  4. Amikor a leveskockás víz felforrt, hozzáadjuk a tofut és a zöldségeket, és tovább forraljuk.
  5. A miso pasztát egy merőkanálnyi langyos vízben csomómentesre keverjük.
  6. Amikor a tofu feljött a víz tetejére, hozzáadjuk a leszűrt tésztát, majd kis lángon keverve öntsük hozzá lassan a feloldott miso pasztát. Ezután zárjuk el a gázt, és hagyjuk állni 5 percig.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 12 005
elküldve: 2
receptkönyvben: 97
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Lione-cicc

Mióta szakács: 2012.05.26.
7 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: japán
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

japán leves, tésztás ázsiai leves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

620
tofu 300 g
wakame 25 g
miso 1 ek
tészta 500 g
snidling 1 csokor
leveskocka 1 db
sárgarépa 1 db