Egy gyerekkori kedvenc TV-bemondómtól van a recept, nem tudom van-e, aki emlékszik még a Juli-suli főzőműsorra. Kb 18 éves lehettem akkor, mikor ez ment, és mindig nagy lelkesedéssel lestem el a főzés fortélyait tőle, majd megjelent egy könyv is, amit nem hagyhattam ki, és megvásároltam. Ebben a könyvben sok finom, magyaros ételrecept található, amit ebből tanultam meg. Kivételesen, hogy ennek mi köze a szerecsenfelfújthoz, a mai napig nem jöttem rá, mert szerecsendió nem kell bele, ezért sokáig meg sem néztem, hogyan kell készíteni. De mikor beleolvastam, hogy darált mandula? Hm... Imádom a diót, mandulát, mogyorót, az ilyen sütik csak finomak lehetnek. Aki kipróbálja, szerintem nem csalódik benne.
Hozzászólások (2)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Tmea! Köszönöm :) Javítottam, az fél liter akart lenni !
A hozzávalók közt 0,5 dl tejet írtál a pudinghoz....