Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halnyárs zöldségekkel

Halnyárs zöldségekkel
Halnyárs zöldségekkel
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Teri néni éttermében minden nap kínálunk halételt. Könnyű halas fogás.

hozzávalók / 4 adag

A nyárshoz

A körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat kockára vágjuk, és sózzuk, fűszerezzük. A többi alapanyagot is hasonló méretre daraboljuk. Fűszerezzük az összes alapanyagot.
  2. Nyársra húzzuk.
  3. Grillezzük vagy sütőben is készre süthetjük.
  4. A párolt zöldségekkel és rizzsel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 10 229
elküldve: 2
receptkönyvben: 120
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
77 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

grillezett halnyárs, cukkinis-hagymás-almás harcsanyárs, süllőnyárs cukkinivel és almával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

487
törpeharcsa 40 dkg
vöröshagyma 20 dkg
cukkini 15 dkg
alma 15 dkg
hal fűszerkeverék 5 dkg
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
brokkoli 40 dkg
sárgarépa 40 dkg
rizs 1.5 bögre
provence-i fűszerkeverék 1 kávéskanál