Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mézes csirkecomb párizsi bundában

Mézes csirkecomb párizsi bundában
Mézes csirkecomb párizsi bundában
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Többször elkészítettem már ezt a finom édeskés, csípős ízű husit. Nálunk mindenki szereti, nincs kivétel!

A költséget nagyjából írtam,ez attól függ,ki mennyi csirkecombot vásárol.......

hozzávalók / 4 adag

A csirkecombhoz

A mézes mártáshoz

Sütőzsiradék

Minden fázishoz
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a párizsis bundát. Felütjük a tojást, beleteszünk 4-5 púpos evőkanál lisztet, sót, ételízesítőt, majd tejjel felengedjük olyan sűrűségűre, hogy ne folyjon.
  2. Belemártjuk a combokat, és bő olajban kisütjük. Szalvétára szedjük.
  3. Közben a mézes mártáshoz valókat kicsit összefőzzük. A húsokat belemártjuk, vagy kanállal rácsöpögtetjük.
  4. Szezámmaggal megszórjuk.
  5. Sült burgonyával, esetleg más körettel tálaljuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 912
elküldve: 3
receptkönyvben: 163
elkészítve: 5/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
714 recept

receptjellemzők

konyha: kínai
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mézes-szezámos combok, párizsias mézes csirkecomb, csirkecomb mézes bundában,szezámos csirke

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Niggagirl
Niggagirl Wed, 2011-12-07 20:05

Szia!
Jól néz ki szerintem megcsinálom a gyerekeknek mert imádják a szezámmagos csirkét. De azért arra kiváncsi lennék hogy hogy tudod ezt az egészet 600ft-ból kihozni?:) Csak a csirkecomb kerül annyiba és akkor még hol a többi hozzávaló?

ilus74
Iluska / ilus74 Thu, 2011-12-08 16:25

Na ezért tartom marhaságnak,hogy ilyeneket is le kell írni.Szerintem nem mindig jegyzi meg az ember,hogy épp mennyibe került az a hús ami vett,pláne ha 5-6 félét is vesz.A többi hozzávaló nekem mindig van itthon,és azokból ha elveszek kis mennyiséget,azt nem lehet kiszámolni,épp mennyit,és milyen árban fogyasztottam belőle.

913
csirkecomb 8 db
tojás 2 db
finomliszt 5 púpozott ek
tej 0.5 dl
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
méz 2 ek
cukor 3 ek
ketchup 3 ek
ecet 1 tk
csípős paprikakrém 1 kávéskanál
szezámmag 1 teáskanál