Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mészáros leves

Mészáros leves
Mészáros leves
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízletes, laktató leves!

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk.
  2. Beletesszük a darált húst és fehéredésig pirítjuk.
  3. Hozzáadjuk a zöldségeket a borsó és krumpli kivételével, fűszerezzük és tovább pároljuk kicsit.
  4. Beletesszük a lisztet és felengedjük vízzel, de éppen csak annyival, hogy ellepje.
  5. Mikor már majdnem megfőttek a zöldségek, hozzáadjuk a borsót és a krumplit is felengedjük még vízzel és készre főzzük.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 16
össznézettség: 16 026
elküldve: 3
receptkönyvben: 58
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

margo80

Mióta szakács: 2015.01.19.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 5 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

darált húsos zöldségleves, húsleves darált hússal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

293
darált sertéshús 50 dkg
vöröshagyma 3 közepes db
sárgarépa 3 közepes db
fehérrépa 3 közepes db
zöldborsó 15 dkg
finomliszt 2 csapott ek
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 4 db
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
víz 1.2 l