Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meleg zöldbabsaláta baconnel és parmezánforgáccsal

Meleg zöldbabsaláta baconnel és parmezánforgáccsal
Meleg zöldbabsaláta baconnel és parmezánforgáccsal
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hűvösebbe napokra tökéletes választás - meleg, laktató, ugyanakkor könnyű saláta a Bonduelle-től.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bacont kockázzuk fel, és serpenyőben pár perc alatt pirítsuk meg, majd szűrőkanállal szedjük egy tányérba.
  2. A kiolvadt zsíron (ha soknak találjuk vegyünk el belőle, csak egy kevésre lesz szükségünk!) melegítsük meg a leszűrt babot. Közben kis tálkában kisebb habverővel vagy rugós keverővel készítsük el az öntetet: olívaolaj, citromlé, só, bors és mustár.
  3. Egy nagy salátástálba szedjük a babot, készítsünk rá parmezán fogácsokat, szórjuk meg pirított baconnel, és locsoljuk öntettel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 160
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

vajbabsaláta, citromos mustáros zöldbabsaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

261
zöldbab-vajbab keverék konzerv 225 g
bacon 10 szelet
parmezán sajt 5 dkg
olívaolaj 1 ek
dijoni mustár 1 kk
citromlé 1 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint