Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymás-baconös tócsni

Medvehagymás-baconös tócsni
Medvehagymás-baconös tócsni
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sikerült elég sok medvehagymát szednünk és gondoltam, kicsit felturbózom a megszokott tócsnit. Így került bele mindkét 'jóság' .  :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát lereszeljük, a bacon-t összekockázzuk, a medvehagymát is összevágjuk (ki hogy szereti, metéltre vagy rusztikusra).
  2. Tálba tesszük, hozzáadjuk a sót, borsot, tojást és lisztet (a lisztre kb-t írtam, mert látszik, mennyit vesz fel).
  3. Zsiradékban kisütjük. (Én csak kanállal szoktam adagokat tenni az olajba, és kicsit kilapítom.) Szép aranybarnára sütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 952
elküldve: 4
receptkönyvben: 152
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Lardee

Mióta szakács: 2010.02.10.
31 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: lángos
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tócsni, medvehagymás tócsni, szalonnás-medvehagymás tócsni

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

750
burgonya 1 kg
bacon 200 g
medvehagyma 1 csokor
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tönkölybúza liszt 20 dkg
olívaolaj 1 dl