Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Medvehagymakrémleves kicsit másképp

Medvehagymakrémleves kicsit másképp
Medvehagymakrémleves kicsit másképp
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már régóta terveztem, hogy csinálok ilyen levest, de nem szántam rá magam eddig.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Fokhagymás pirított kenyérkocka: én az általam kenyérsütőben sütött magvas kenyérből készítettem, kevés kókuszolajon megpirítottam a kenyereket, majd egy fokhagymás kockát morzsoltam rá... Pár mozgatás, és kész is van.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Meghámozzuk a burgonyát, kis kockákra vágjuk, a medvehagymát apróbbra metéljük, és annyi vízzel, hogy ellepje, odatesszük főni.
  2. Sózzuk, borsozzuk, majd ha már majdnem puha a burgonya, beleöntjük a tejszínt, és reszelünk bele szerecsendiót.
  3. Ha teljesen megfőtt, kézi botmixerrel krémesre turmixoljuk.
  4. Fokhagymás pirított kenyérkockákkal fogyasszuk.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 198
elküldve: 2
receptkönyvben: 30
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Lardee

Mióta szakács: 2010.02.10.
31 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krémleves, tejszínes medvehagymakrémleves, medvehagymakrémleves pirított kenyérkockákkal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

242
medvehagyma 2 csokor
burgonya 2 db
főzőtejszín 3 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
kenyér 2 szelet
fokhagyma 1 gerezd
víz 1 l