Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymakrémleves Nózer konyhájából

Hagymakrémleves Nózer konyhájából
Hagymakrémleves Nózer konyhájából
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám szokta így készíteni a hagymakrémlevest, és nagyon szeretjük :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

tejszínes hagymakrémleves, hagymakrémleves pirítóssal, hagymakrémleves szárnyas alaplével

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először a vöröshagymát meghámozzuk, majd vékony csíkokra vágjuk.
  2. Majd kevés olajon puhára pároljuk.
  3. Hozzáöntjük a húslevest és felforraljuk.
  4. Hozzáadjuk a 2 dl tejszínt, és tovább főzzük, közben ízlés szerint ízesítjük sóval és borssal.
  5. Miután felforrt, a tűzről levéve botmixerrel összeturmixoljuk.
  6. Sajttal szórt pirítóssal tálaljuk, de cipóban nagyon finom :)

 

  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 178
elküldve: 1
receptkönyvben: 42
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Nózer

Mióta szakács: 2013.10.31.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

136
vöröshagyma 4 nagy fej
szárnyas alaplé 0.5 l
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
főzőtejszín 2 dl