Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Margheritine Frittata

Margheritine Frittata
Margheritine Frittata
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lassan 2 hónapja nincs konyhánk, az új házunk komplett felújítása végett és az asztalos munkákra várva, karöltve. Az alábbi tésztás menü Balatonföldváron készült az apartmanunkban, és természetesen rezsón. Szép pirosra sütve, kis borssal meghintve. Hasonló receptet találsz tőlem, spaghetti frittata néven.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztánkat főzzük ki, a darált húst pirítsuk le, a hagymákat és a szárított paradicsomot vágjuk apróra.
  2. Amikor készen vannak, akkor a többi alapanyaggal keverjük el, ízesítsük ízlés szerint, és tegyük egy felmelegített vajas és olajos serpenyőbe. Amikor az egyik oldala megpirult, akkor egy tányér segítségével forgassuk át, és kész is a tojásos és tésztás lepényünk.
  3. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 896
elküldve: 0
receptkönyvben: 67
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

janettaylor

Mióta szakács: 2017.04.02.
107 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

tojásos tészta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

507
tészta 20 dkg
olívaolaj 2 ek
darált sertéshús 30 dkg
tojás 5 db
szárított paradicsom 175 g
sajt 20 dkg
olasz fűszerkeverék 2 kávéskanál
újhagyma 2 közepes db
teavaj 1 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint