Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mandulás-bundás olíva

Mandulás-bundás olíva
Mandulás-bundás olíva
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A piknik kosaram egyik résztvevője...

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

A panírozásnál szűrő segítségével szoktam lerázni a lisztes felesleget, mielőtt a tojásba teszem, majd egy másik szűrővel pedig a zsemlemorzsás felesleget. Így tiszta marad a kezünk, és vékony, egyenletes lesz a bunda.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Ha meg kell tölteni az olívát, megtöltjük mandulával.
  2. Bepanírozzuk a bogyókat.
  3. Forró olajban kisütjük.
  4. Az olajból kivéve lecsöpögtetjük, felitatjuk.
  5. Frissen, ropogósan tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 255
elküldve: 1
receptkönyvben: 94
elkészítve: 1/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Illatok a konyhámból

Mióta szakács: 2012.02.16.
124 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: rántott ételek
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

bundázott olajbogyó, mandulás olajbogyó bundában, rántott mandulával töltött olíva

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Illatok a konyhámból
Illatok a konyhámból / Illatok a konyhámból Tue, 2013-03-19 16:38

A nem túl érett, zsengébb, világoszöld olívát. Amennyiben valaki nem akar önmaga pepecselni a mandula töltéssel, lehet kapni már töltött formában is. Ebben az esetben már puhább a mandula is. (Lidl - a legjobb áron, Metro, Interspar)

1496
olajbogyó 20 dkg
mandula 20 dkg
finomliszt 5 púpozott ek
tojás 1 db
zsemlemorzsa 10 dkg
napraforgó olaj 1 dl