Majonézes virslisaláta Csöpp konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Csöpp
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 4% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 16% Zsír
Saláta
-
60g virsli161 kcal
-
3g ecet0 kcal
-
5g cukor19 kcal
-
0g só0 kcal
-
23g vöröshagyma8 kcal
-
20g csemegeuborka5 kcal
-
100g alma47 kcal
Öntet
Összesen
475
kcal
- 4% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 16% Zsír
Saláta
-
240g virsli646 kcal
-
10g ecet2 kcal
-
20g cukor77 kcal
-
0g só0 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
80g csemegeuborka19 kcal
-
400g alma187 kcal
Öntet
Összesen
1901
kcal
- 4% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.7 g
Zsír
-
Összesen 39.1 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 69 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1111.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 223 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 22 mg
-
Foszfor 159 mg
-
Nátrium 685 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24.2 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 172.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 112 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 14 mg
-
Retinol - A vitamin: 108 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 38 micro
-
β-crypt 11 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 32 micro
Összesen
475
kcal
- 4% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 38.8 g
Zsír
-
Összesen 156.6 g
-
Telített zsírsav 47 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 36 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 276 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4447 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 78 mg
-
Kálcium 890 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 87 mg
-
Foszfor 637 mg
-
Nátrium 2738 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 96.8 g
-
Cukor 72 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 688.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 449 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 29 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 46 micro
-
Kolin: 58 mg
-
Retinol - A vitamin: 432 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 153 micro
-
β-crypt 44 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 127 micro
Összesen
1901
kcal
- 4% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 70% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.4 g
Zsír
-
Összesen 13.6 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 24 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 386.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 77 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 55 mg
-
Nátrium 238 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.4 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 59.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 39 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 38 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 13 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 11 micro
Összesen
166
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
Saláta
- A virslit megfőzzük, felkarikázzuk, és az ecetből, cukorból, sóból, és a szeletekre vágott vöröshagymából összeállított páclébe tesszük. Néhány órán át hűtőszekrényben érleljük.
- Leszűrjük, és összeállítjuk a majonézes mártást. A tejfölt összekeverjük a mustárral, a majonézzel, és jó alaposan megborsozzuk. Belekeverjük a hagymás virslikarikákat.
- Az almát, és az uborkát lereszeljük.Hozzákeverjük a salátához, és ismét néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 76
- Tegnapi nézettség: 11
- 7 napos nézettség: 42
- Össznézettség: 36466
- Feltöltés dátuma: 2015. október 26.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Csöpp
55 recept
Rántott sajt, rántott tök, rántott krumpli... nálunk ezek mellé szoktuk tálalni.