r
Nosalty Logó

Paprikás-újhagymás virslisaláta

NS
Paprikás-újhagymás virslisaláta
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

527
Kalória
18.4g
Fehérje
28.2g
Szénhidrát
40.3g
Zsír
448.2g
Víz
66g
Koleszterin
7.8g
Élelmi rost
10.5g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 527 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 527 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 84 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    18.4 g

Zsír

  • Összesen
    40.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2047.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    361 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    301 mg
  • Nátrium
    1261 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    28.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    448.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    284 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    423 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    126 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    131 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    39 micro
  • β-karotin
    2209 micro
  • β-crypt
    475 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1027 micro
Összesen 527 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    18.4 g

Zsír

  • Összesen
    40.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2047.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    361 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    301 mg
  • Nátrium
    1261 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    28.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    448.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    284 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    423 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    126 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    131 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    39 micro
  • β-karotin
    2209 micro
  • β-crypt
    475 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1027 micro
Összesen 527 kcal
  • 3% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    324 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    200 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    70.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    349 micro
  • β-crypt
    75 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    163 micro
Összesen 84 kcal

Elkészítés

  1. A virslit megfőzzük.
  2. A zöldségeket karikára vágjuk.
  3. Összekeverjük a mustárral és a majonézzel.
  4. Hozzáadjuk a szintén karikára vágott virslit is.
  5. Már fogyasztható is.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 5 p
  • Főzés ideje: 3 p

Eléggé kifogyott a hűtőm, ami ehető lett volna belőle, az hideg volt, én pedig egy kis melegségre, színekre és ropogós zöldségekre vágytam. Ez lett belőle! :)

További receptek

Sokhagymás tojássaláta

A húsvét közeledtével mindannyian készülünk a családi összejövetelekre és a finomabbnál finomabb ételeket is izgatottan várjuk. Az ünnepi asztalra ezúttal egy különleges ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...