Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Macisajttal töltött karajszelet

Macisajttal töltött karajszelet
Macisajttal töltött karajszelet
45 perc / előkészület: 25 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Póréhagymát, reszelt sajtot és cserkészkolbászt mindenki saját maga dönti el, mennyit tesz bele.

hozzávalók / 6 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk és megsózzuk. A háromszög macisajtot összetörjük villával, az apróra vágott cserkészkolbászt és póréhagymát, lereszelt sajtot hozzáadagoljuk, majd sóval, borssal ízesítjük, és jól elkeverjük.
  2. A hússzeletek felére ráhalmozzuk a tölteléket, félbehajtjuk, széleit összenyomkodjuk, és szokásos módon bepanírozzuk: liszt-tojás-zsemlemorzsa.
  3. Bő, közepesen forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 646
elküldve: 0
receptkönyvben: 52
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

nikuszbaby

Mióta szakács: 2013.12.15.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbásszal töltött karaj, krémsajtos karaj rántva

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1055
sertés rövidkaraj 80 dkg
kockasajt 8 db
trappista sajt 5 dkg
póréhagyma 3 dkg
kolbász 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 20 dkg
tojás 4 db
zsemlemorzsa 50 dkg