Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajttal, kolbásszal töltött csirkecomb

Sajttal, kolbásszal töltött csirkecomb
Sajttal, kolbásszal töltött csirkecomb
55 perc / előkészület: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű elkészíteni, nem időigényes és nagyon finom. Nálunk mindenki szereti. :) 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombot megmossuk, kihúzzuk a benne maradt toll darabokat. Fűszerezzük.
  2. A kolbászt kis kockákra összevágjuk, a sajtot kis lyukú reszelőn letoljuk, összekeverjük a kolbásszal, átgyúrjuk. Amikor már alaposan elkeveredtek, a csirke bőre alá betöltjük a masszát. Óvatosan kell megkezdeni, hogy ne szakadjon ki sok helyen. Ettől függetlenül ne sajnáljuk ki belőle a tölteléket.
  3. 180 fokon 45 percig (alul-felül sütéssel) készre sütjük. Ügyeljünk rá, hogy a bőre ropogós legyen, akkor lesz igazán finom. Zöld körettel tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1600 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 148
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Amy Moonrose

Mióta szakács: 2013.04.05.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött csirke, comb kolbásszal töltve, töltött comb

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

849
csirkecomb 8 db
kolbász 15 dkg
füstölt sajt 15 dkg
ételízesítő 1 kávéskanál