Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lecsós bab sajttal

Lecsós bab sajttal
Lecsós bab sajttal
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Francia étel, fondüként is fogyasztják.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat és paprikákat felszeleteljük, a paradicsomot kockára vágjuk.
  2. Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymát, majd beletesszük a paprikát.
  3. Öt perc után hozzáadjuk a paradicsomot, fűszerezzük. Majd lefödve 20 percig pároljuk.
  4. Lereszeljük a sajtot.
  5. Beleöntjük a babot a levével együtt, 5 percig együtt pároljuk.
  6. Végül beleszórjuk a sajtot, amint megolvadt, tálalunk.
  7. Merünk a tányérba a lecsós babból, s reszelünk rá még sajtot. Pirítóssal fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 823
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

babos egytál, zöldséges egytál

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

560
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
paprika 2 db
hegyes erős paprika 1 db
chili 1 db
paradicsom 3 db
fehérbab 24 dkg
vörösbab 24 dkg
trappista sajt 10 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
cayenne bors 1 kávéskanál
olívaolaj 2 ek