Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazacrózsa burgonya kosárkában

Lazacrózsa burgonya kosárkában
Lazacrózsa burgonya kosárkában
50 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű és finom. Igazi étvágycsináló előétel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Félig megfőzzük a krumplit, és lereszeljük a nagyobb lyukú reszelőn. Majd befűszerezzük.
  2. Négy muffin sütőformát kivajazunk, és kibéleljük a reszelt krumplival. Kb fél óra alatt ropogósra sütjük.
  3. Ha kihűlt, megtöltjük az apróra vágott spenóttal, krémsajttal, és ráhelyezzük a rózsába csavart lazacot.
  4. Egy kicsi citromot csepegtetünk a rózsákra, és már tálalható is.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 981
elküldve: 2
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

sajt imádó

Mióta szakács: 2014.10.07.
18 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

töltött krumpli tekert lazaccal, krémsajtos-spenótos töltött krumpli, töltött krumpli lazacrózsával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

62
burgonya 1 db
krémsajt 5 dkg
spenót 5 dkg
füstölt lazac 5 dkg
0 ízlés szerint
négyszínű bors 0 ízlés szerint
citromlé 1 ek