Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazackrém kaporolajjal

Lazackrém kaporolajjal
Lazackrém kaporolajjal
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kapor olajam, amit pár hete érleltem, (olíva- és avokádóolaj keveréke, friss kapor és pár gerezd fokhagyma), elérte azt a szintet, hogy ki lehessen próbálni. Volt itthon lazacfilé (konzerv), és ez lett belőle. Uborkával kiegészítve éri el a maximális ízhatást, de bármilyen zöldséget lehet mellé fogyasztani ízlés szerint. A recept hozzávalóinak mennyiségét is érdemes ízlés szerint adagolni, a majonéz+tejföl párost pl. mascarponéval helyettesíteni.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fél lila hagymát, miután apróra vágtuk, tegyük a lazacfilével egy tálba. Mehet hozzá a bors, kapor, petrezselyem, citromlé, pici só. Villával összetörjük-összekeverjük.
  2. A majonézt és tejfölt is keverjük hozzá, és kóstoljuk meg, mire van még szüksége.
  3. Pirítóssal tálalva kapor olajjal és citromlével meglocsolva ízletes reggeli lehet.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 589
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

eperarc

Mióta szakács: 2014.12.01.
8 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: skandináv

egyéb elnevezések

lazacos kence, lazacos szendvicskrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

277
lazac 12.5 dkg
lila hagyma 0.5 közepes db
1 csipet
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 ek
kapor 1 ek
majonéz 1 ek
tejföl 1 ek
citromlé 1 ek