Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pestós tonhalkrém

Pestós tonhalkrém
Pestós tonhalkrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nekem most medvehagyma pestom volt, de elkészíthetjük bazsalikomos pestoval is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tonhalat leszűrjük, villával elmorzsoljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot, pestot és a majonézt.
  2. Jól elkeverjük. Sóval, borssal ízesítjük. Tálalásig hűtőben tároljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 986
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tonhalpástétom, pesztós halkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

180
tonhalkonzerv 175 g
medvehagyma pesto 2 ek
szárított paradicsom 6 db
majonéz 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint