Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazackoktél

Lazackoktél
Lazackoktél
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elegáns előétel ünnepi alkalomra.

hozzávalók / 4 adag

A lazachoz

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 4 db Y alakú koktélospohár peremét megforgatjuk citromlében, majd finomra vágott zöldfűszerben.
  2. A lazacdarabokból teszünk a pohár aljára, citromlével locsoljuk, majd negyedekre vágott tojással rétegezzük.
  3. Közészórjuk a feldarabolt olívabogyót és a kapribogyót.
  4. Az elkészített öntetet négyfelé osztva a keverékre kanalazzuk.
  5. A hozzávalókkal és kaliforniai paprikával díszítjük.
  6. Tálalásig jó hidegen tartjuk, citromos vodkával szervírozzuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 049
elküldve: 2
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, karácsonyi receptek, szilveszter
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: halételek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

füstölt lazacos koktél, lazac főtt tojással és kapribogyóval, majonézes-tormás lazac tojással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

230
füstölt lazac 20 dkg
főtt tojás 4 db
kapribogyó 2 dkg
zöld olajbogyó 4 db
piros kaliforniai paprika 0.5 db
citrom 0.5 db
kapor 4 szál
majonéz 4 ek
torma 1 ek
bors 0 ízlés szerint