Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazac radicchio, szalonna és fenyőmag társaságában

Lazac radicchio, szalonna és fenyőmag társaságában
Lazac radicchio, szalonna és fenyőmag társaságában
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Majdnem úgy, mint Jamie Oliver, de mégse úgy...:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy serpenyőbe olívaolajat teszünk és megpirítjuk benne a felszeletelt radicchiot.
  2. Kivesszük és tálba tesszük, a serpenyőben kisütjük a szalonnát, amit ráhelyezünk a radicchiora.
  3. A szalonna zsírjában megpirítjuk a fenyőmagot, összekeverjük a salátával és tépkedünk bele még bazsalikomot.
  4. Balzsamecetet löttyintünk rá, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  5. Közben egy másik serpenyőben megsütjük a lazacot kb. 6-7 perc alatt, annyira, hogy a közepe még rugalmas legyen.
  6. Végül a saláta mellé tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 696
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angela

Mióta szakács: 2009.02.19.
53 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: főétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

332
radicchio 1 db
bacon 8 szelet
bazsalikom 1 marék
fenyőmag 2 ek
olívaolaj 2 ek
balzsamecet 1.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
lazac 320 g