Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lazac carpaccio bazsalikompesztóval

Lazac carpaccio bazsalikompesztóval
Lazac carpaccio bazsalikompesztóval
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A farsang az utolsó alkalom, hogy nagyokat együnk, mielőtt jön a böjt. Ha vendégséget rendezünk, jól jön egy gyors, könnyű elegáns fogás: mint ez a lazac carpaccio.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Robotgépben keverjük pépesre a bazsalikomot az olívaolajjal, a fenyőmaggal, a fokhagymával, sóval és borssal.
  2. A lazacszeleteket egy vastag pengéjű, nagyon éles késsel tudjuk igazán szép vékonyra szeletelni.
  3. Rendezzük el egy tálon, majd locsoljuk meg a pesztóval.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 609
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

TV Paprika

Mióta szakács: 2014.04.02.
35 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

pesztós hal, lazac pesto-val

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

343
lazac 20 dkg
olívaolaj 1 dl
bazsalikom 0.5 csokor
fenyőmag 5 dkg
fokhagyma 1 gerezd
citromlé 1 fél citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kapribogyó 5 dkg