Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Laskagombás rántotta

Laskagombás rántotta
Laskagombás rántotta
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon kiadós reggeli, egy kis gombával bolondítva.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat felverjük, és hozzáöntjük a tejet. Sóval, borssal, és egy kis köménnyel ízesítjük ízlés szerint.
  2. A serpenyőben zsiradékon a hagymát elkezdjük dinsztelni, és amikor félkész, rádobjuk a laskagombát, és fedő alatt pároljuk, amíg a gomba majdnem puha nem lesz. (Majd levesszük a fedőt, mert a gomba enged egy kis vizet.)
  3. Hozzáöntjük a felvert tojásokat, és készre sütjük. A végén friss petrezselyemmel és egy kis pirospaprikával ízesítjük tálalás előtt.
  • elkészítettem: 11 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 37
össznézettség: 8 839
elküldve: 1
receptkönyvben: 20
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Ancsi :)

Mióta szakács: 2015.10.20.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

gombás rántotta, laskás omlett, gombás tojás reggeli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

466
tojás 6 db
tej 2 dl
laskagomba 20 dkg
kacsazsír 2 ek
vöröshagyma 2 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
petrezselyem 1 csokor