Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Padlizsános omlett

Padlizsános omlett
Padlizsános omlett
12 perc / előkészület: 5 perc sütés: 7 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy receptes könyvben találtam, kicsit változtattam rajta, ugyanis beraktam a sütőbe.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánokat kisebb kockákra vágjuk, megsózzuk, 20 percet állni hagyjuk, majd jól kinyomkodjuk.
  2. A hagymát apróra vágjuk, aranybarnára pirítjuk, majd rárakjuk a padlizsánt, és addig dinszteljük-pirítjuk, míg meg nem puhul (kb 30 perc).
  3. Közben felverjük a tojásokat, s ezt is sózzuk, majd a padlizsánra ütjük, és 200 fokon 5-7 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 613
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: reggeli, ebéd, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
adag: 3 főre
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

padlizsános tojás, omlett padlizsánnal, padlizsános tojásrántotta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

439
padlizsán 2 db
lila hagyma 1 közepes db
tojás 5 db
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 dl