r
Nosalty Logó

Lasagne ahogy Zoly készíti

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Lasagne ahogy Zoly készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 578 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2310 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 171 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.9 g

Zsír

  • Összesen
    21.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1701.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    208 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    512 mg
  • Nátrium
    821 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    217.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    164 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    85 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    331 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    17369 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 578 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    163.7 g

Zsír

  • Összesen
    86.6 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6806.4 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    274 mg
  • Kálcium
    833 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    332 mg
  • Foszfor
    2048 mg
  • Nátrium
    3284 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    213.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    869.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    450 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    111 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    656 micro
  • Kolin:
    451 mg
  • Retinol - A vitamin:
    338 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1324 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    69475 micro
  • Lut-zea
    165 micro
Összesen 2310 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    504.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    152 mg
  • Nátrium
    243 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    98 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 171 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A darált húst kevés olajon megpirítjuk. Lefedve puhára pároljuk.
  2. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a fűszereket ízlés szerint. (Akinek savanyú a paradicsom, pici cukorral javíthat rajta.)
  3. Jénai tepsibe elhelyezzük a lasagne lapokat, ráöntjük a szósz egy részét, majd rétegezve folytatjuk.
  4. A legvégén reszelt sajtot szórunk a tetejére.
  5. Sütőben 180 fokon kb. 30 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 89
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 38962
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 22.

Ajánló

Mindenkinek ajánljuk, aki gyorsan szeretne finomat sütni, főzni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet a Feleségem készítette. Hétköznapi étel gyorsan egyszerűen.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?