Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krumplipüré majmocska

Krumplipüré majmocska
Krumplipüré majmocska
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Krumplipürét is lehet többféleképpen tálalni. Ez is egy verzió.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, feldolgozzuk, és sós vízbe feltesszük főzni.
  2. Miután megfőtt, leszűrjük, és a tejföllel kikeverjük.
  3. Kis tálba nyomkodjuk a pürét, és kiborítjuk. Egymás mellé helyezzük.
  4. Savanyúsággal díszítjük. Egész bors a szeme! :)
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 519
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: farsang, születésnap, vasárnapi ebéd
mikor: mindig, ebéd, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

majom formája krumplipüré, burgonyapüré, formapüré

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Reta
Reta Sun, 2012-08-05 16:17

Ugy értelmezem hogy amiután összekevered a tejfölel gombocokat formálsz amit a sütőbe teszel kevés időre, nem ?? Vagy miert adtál sütési modot??

229
burgonya 1 kg
tejföl 175 g
0 ízlés szerint
vegyes savanyúság 2 dkg
fekete bors 2 szem