Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémsajtos csirkeleves

Krémsajtos csirkeleves
Krémsajtos csirkeleves
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon ízletes és különleges leves, amit csak ajánlani tudok. Próbáljátok ki!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a kisebb kockákra vágott csirkemellet, és fehéredésig sütjük. Ezután tesszük bele a vékonyan felkarikázott sárgarépát. Pár percig összesütjük. Ezután felengedjük forró vízzel. Beletesszük a húsleveskockát, a rózsáira szedett karfiolt és a zöldborsót.
  2. Amikor a zöldségek megpuhultak, a forró levesléből egy kisebb tálkába kimerünk egy merőkanálnyit. Ebben kevergetve feloldjuk a krémsajtot, majd a többi leveshez adjuk. Egyet forralunk rajta. Ezután beletesszük a finomra aprított petrezselyemzöldet. Ha szükségét érezzük, sózzuk.
  3. Levesszük a tűzről, kicsit pihentetjük a levest, és kellemes melegen tálaljuk.
  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 56
össznézettség: 2 354
elküldve: 1
receptkönyvben: 63
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Lizinka

Mióta szakács: 2013.12.27.
367 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

csirkeleves krémsajttal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

205
csirkemell filé 20 dkg
karfiol 10 dkg
zöldborsó 10 dkg
sárgarépa 1 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
leveskocka 1 db
krémsajt 10 dkg
napraforgó olaj 2 ek
víz 1 l
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint