Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bajor reteksaláta

Bajor reteksaláta
Bajor reteksaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerűen nagyszerű! A Vidék Ízében találtam rá erre a receptre. Randi előtt nem ajánlom, de mindenképpen érdemes kipróbálni. Az eredeti recept étolajjal készült, én olívaolajjal készítettem, így egészségesebb.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Eredetileg bajor perec illik hozzá, de nagyon finom bagettel is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A retket meghámozzuk, és vékonyan felszeleteljük. (Lehet például krumplihámozóval vékony csíkokat vágni belőle.)
  2. Az olajat összekeverjük az ecettel,  a cukorral, a fokhagymával, a sóval, a mustárral, az apróra vágott petrezselyemmel és a reszelt füstölt sajttal.
  3. A retket leöntjük az öntettel.

  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 115
elküldve: 3
receptkönyvben: 139
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
konyha: német
mikor: uzsonna, vacsora
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

reteksaláta, reteksaláta mustáros öntettel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

157
jégcsapretek 2 db
napraforgó olaj 5 ek
mustár 2 ek
fehérborecet 3 ek
petrezselyem 0.5 csokor
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
cukor 2 ek
füstölt sajt 3 dkg