Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Japán szezámmagos reteksaláta sárgarépával

Japán szezámmagos reteksaláta sárgarépával
Japán szezámmagos reteksaláta sárgarépával
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ropogósan ízletes, friss saláta, mely gyorsan elkészül, és még másnap is nagyon finom...

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A vajretek levelét is, ha friss, felvagdoshatjuk apróra, és hozzákeverhetjük a salátához.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A répát és vajretket vékony csíkokra (julienre) vágjuk, majd összekeverjük egy tálban.
  2. A szójaszószt, ecetet és cukrot összekeverjük, majd meglocsoljuk vele a salátát, és finoman átkeverjük.
  3. A szezámmagot száraz palacsintasütőben egy kicsit pirítsuk meg, majd bőven szórjuk meg vele a salátánkat.
  4. Kész is!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 786
elküldve: 0
receptkönyvben: 54
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: japán
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

répás vajretek saláta, japán reteksaláta, szezámmagos répás reteksaláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

20
jégcsapretek 15 dkg
sárgarépa 1 kis db
almaecet 1 ek
cukor 1 késhegynyi
szójaszósz 1 ek
szezámmag 1 ek