Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Koreai mungóbabcsíra namul

Koreai mungóbabcsíra namul
Koreai mungóbabcsíra namul
12 perc / előkészület: 10 perc főzés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádom a mungóbabcsírát, rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Napi szinten fogyasztjuk különböző változatban. :-)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Nagyon finom köretként bármilyen húsételhez, vagy akár salátaként is fogyasztható. Diétás és nagyon egészséges, így ha lehet, fogyasszuk minél gyakrabban.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mungóbabcsírát öblítsük át egy szitában, majd hagyjuk lecsepegni. A metélőhagymát vágjuk fel kb. 3cm-es hosszra.
  2. Egy fazékban forraljunk vizet, dobjuk bele a csírát, majd 1 perc múlva a metélőhagymát. 1 perc múlva gyorsan öntsük újra szűrőbe, és hűtsük le hideg vízzel.
  3. A szezámmagon kívül a többi hozzávalót keverjük össze egy tálban, majd adjuk hozzá a leszűrt csírát a hagymával együtt.
  4. Keverjük jól össze, és szórjuk meg pirított szezámmaggal. Már fogyasztható is.
  • elkészítettem: 14 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 673
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: vegán
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

kóreai saláta, ropogós köret, mungóbabcsíra, diétás saláta, diétás köret

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

75
mungóbabcsíra 250 g
metélőhagyma 1 csokor
szezámolaj 1 teáskanál
ecet 2 ek
barna cukor 1 teáskanál
szójaszósz 1 teáskanál
0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
szezámmag 1 teáskanál