Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Konfitált bőrös malackaraj

Konfitált bőrös malackaraj
Konfitált bőrös malackaraj
310 perc / előkészület: 10 perc sütés: 300 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a módszert azért próbáltam ki, mert szerettem volna megőrizni a hús szaftoságát.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karaj bőrös oldalát éles késsel beirdaljuk hosszában és keresztben is.
  2. A fűszerekkel jól bedörzsöljük.
  3. A hagymát nagyobb darabokra vágjuk, a fokhagymával együtt sütőzacskóba tesszük.
  4. Mellé helyezzük a húst, és bekötjük a száját.
  5. Előmelegített 80 fokos sütőben 4 órán keresztül sütjük.
  6. Ha nincs sütőzacskó, akor elég, ha az alapanyagokat tepsibe tesszük, és alufóliával letakarjuk.
  7. Ha letelt a 4 óra, a sütőzacskóból kivesszük a húst, és 1 óra alatt 180 fokon pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 80°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 900 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 21 516
elküldve: 1
receptkönyvben: 107
elkészítve: 3/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Bogi   :o)

Mióta szakács: 2010.03.04.
105 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: szilveszter

egyéb elnevezések

egészben sült malackaraj, bőrös sült sertéskaraj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

307
süldő malac 1 kg
vöröshagyma 2 közepes fej
fokhagyma 3 gerezd
római kömény 1 kávéskanál
chili 1 csipet
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint