r
Nosalty Logó

Kolbászos húscipó

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Pancsika
Kolbászos húscipó
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 18% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 540 kcal
  • 18% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 3244 kcal
  • 18% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 209 kcal
  • 18% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.3 g

Zsír

  • Összesen
    36.2 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1940.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    317 mg
  • Nátrium
    1454 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    129.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    124 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    135 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    379 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    511 micro
Összesen 540 kcal
  • 18% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    235.9 g

Zsír

  • Összesen
    217 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    801 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11644.5 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    205 mg
  • Kálcium
    556 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    231 mg
  • Foszfor
    1899 mg
  • Nátrium
    8723 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    776.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    379 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    74 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    742 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    809 mg
  • Retinol - A vitamin:
    190 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2276 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3067 micro
Összesen 3244 kcal
  • 18% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.2 g

Zsír

  • Összesen
    14 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    750.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    562 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    147 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 209 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy kisebb tálban tejbe áztatjuk a kis darabokra vágott zsemléket (jó a "Knödel brot" is). A megtisztított hagymát és fokhagymát nagy lyukú sajtreszelőn egy nagyobb tálba lereszeljük (így egyenletes méretű lesz).
  2. A darált húst a lereszelt hagymákkal összekeverjük, befűszerezzük (só, bors, majoranna, paprika őrlemény, petrezselyem (finomra vágva) ).
  3. Ráütjük a 2 tojást a húsos masszára, és a kinyomkodott zsemlékkel összegyúrjuk.
  4. A tepsibe sütőpapírt teszünk, belerakjuk a húsmasszát, középen szétnyitjuk, és belenyomkodjuk a kis szál kolbászt, ezután összezárjuk a tetejét, megkenjük egy kis olajjal, és kb. 1 órát sütjük, amíg piros, ropogós nem lesz.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1463
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kolbászos húscipó
Pancsika 101 recept

Egyik kedvencünk a fasírt egy picit újragondolva.:) A fotón reform burgonyafőzelékkel tálalva.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek