Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-paprikás fasírt

Sajtos-paprikás fasírt
Sajtos-paprikás fasírt
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A fasírt variációkból sosem elég.

hozzávalók / 6 adag

A fasírthoz

A töltelékhez

ajánlat

Alufóliával béleljük ki a sütőlemezt, hogy könnyebb legyen a mosogatás.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fasírt hozzávalóit összegyúrjuk, egy darab sütőpapíron kb. 20x35 cm-es téglalap alakúra elterítjük (a kezünket bevizezve).
  2. A töltelék hozzávalóit összekeverjük, és egyenletesen befedjük a fasírthúst vele.
  3. A sütőpapír segítségével feltekerjük, a rövidebbik oldalról úgy, mint a lekváros piskótát. Becsomagoljuk fóliába, berakjuk a hűtőbe éjszakára.
  4. A sütőt begyújtjuk, a fasírtot felszeleteljük 6 egyenlő részre, és sütőlemezre rakjuk. Berakjuk a sütőbe, megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 721
elküldve: 1
receptkönyvben: 73
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

töltött fasírt, sütőben sült fasírt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

372
darált sertéshús 70 dkg
zsemlemorzsa 5 dkg
fokhagyma 2 gerezd
vöröshagyma 1 db
1 tk
fűszerpaprika 1 tk
bors 1 tk
tojás 1 db
sajt 12 dkg
zsemlemorzsa 5 dkg
piros kaliforniai paprika 0.5 db
víz 2 evőkanál