r
Nosalty Logó

Sajtos-paprikás fasírt

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
witch
Sajtos-paprikás fasírt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 17% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A fasírthoz

A töltelékhez

Összesen 371 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A fasírthoz

A töltelékhez

Összesen 2232 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A fasírthoz

A töltelékhez

Összesen 184 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32 g

Zsír

  • Összesen
    19.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1421.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    187 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    377 mg
  • Nátrium
    779 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    126.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    107 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    262 micro
  • β-crypt
    78 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 371 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    192.2 g

Zsír

  • Összesen
    118.6 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    769 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8529.8 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    197 mg
  • Kálcium
    1120 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    242 mg
  • Foszfor
    2265 mg
  • Nátrium
    4675 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.4 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    757.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    639 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    128 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    211 micro
  • Kolin:
    674 mg
  • Retinol - A vitamin:
    488 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    1574 micro
  • β-crypt
    467 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    305 micro
Összesen 2232 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    704.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    187 mg
  • Nátrium
    386 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    130 micro
  • β-crypt
    39 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 184 Kcal

Hozzávalók

A fasírthoz

A töltelékhez

Elkészítés

A fasírthoz

  1. A fasírt hozzávalóit összegyúrjuk, egy darab sütőpapíron kb. 20x35 cm-es téglalap alakúra elterítjük (a kezünket bevizezve).
  2. A töltelék hozzávalóit összekeverjük, és egyenletesen befedjük a fasírthúst vele.
  3. A sütőpapír segítségével feltekerjük, a rövidebbik oldalról úgy, mint a lekváros piskótát. Becsomagoljuk fóliába, berakjuk a hűtőbe éjszakára.
  4. A sütőt begyújtjuk, a fasírtot felszeleteljük 6 egyenlő részre, és sütőlemezre rakjuk. Berakjuk a sütőbe, megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4867
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 20.

Ajánló

Alufóliával béleljük ki a sütőlemezt, hogy könnyebb legyen a mosogatás.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A fasírt variációkból sosem elég.

Hozzászólások

Hozzávalók

A fasírthoz

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

Ifjú magyar szakácstehetség aratott nagy sikert Párizsban

Óriási sikert aratott a magyar csapat a nívós nemzetközi gasztronómiai versenyen, a Párizsban megrendezett Chaine des Rotisseurs gasztronómiai világszervezet Ifjúsági Szakács Világbajnokságán. Szeptember 25-én a Novák Iván, Kovács Lázár (Lázár Chef) és Barka Áron vezette csapat lenyűgöző teljesítményt ért el a megmérettetésben.

Nosalty

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.