Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos édesburgonya egytál

Kolbászos édesburgonya egytál
Kolbászos édesburgonya egytál
255 perc / előkészület: 15 perc főzés: 240 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Télen egy kis csípős, szószos, sűrű leves, belülről olvaszt fel, és megdobogtatja a szívünket - néha megkorogtatja a gyomrunkat is. Az illatok után alig vártam, hogy kész legyen végre. A póréhagyma és édesburgonya édeskés íze, jól kiemeli a kolbász pikánsságát. 3,5 literes Slow Cookerban készült.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Kenyérrel és pirítóssal is fogyasztható.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A forró vizet a Slow Cookerbe öntjük, és magas fokozatra állítjuk.
  2. Egy nagy serpenyőben felolvasszuk a vajat.
  3. Közben megtisztítjuk a póréhagymát, és apróra vágjuk. A vajon puhára pároljuk. A Slow Cookerba helyezzük a zsiradék nélkül.
  4. A fennmaradó vajban kisütjük a kolbászt. Falatnyi darabokra vágjuk, és a póréhagymához adjuk.
  5. Az édesburgonyát meghámozzuk, 1 cm-es kockákra vágjuk, és a Slow Cookerba szórjuk.
  6. Egy órán át magas fokozaton, majd még 3 órán át főzzük. A másik módszer, hogy alacsony fokozaton főzzük minimum 5 órán át.
  7. Melegen tálaljuk 4 személyre.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 925
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

póréhagymás kolbászos egytál, édesburgonyás kolbászos egytálétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

589
vaj 1 ek
póréhagyma 2 db
édesburgonya 1 db
paprikás kolbász 45 dkg
víz 5 dl
fűszerpaprika 1 teáskanál
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint