r
Nosalty Logó

Kókuszos paleo brownie

NS
Kókuszos paleo brownie
adag
Idő
p
Költség
költséges
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1133
Kalória
10.8g
Fehérje
81.8g
Szénhidrát
86g
Zsír
45.8g
Víz
184g
Koleszterin
9.4g
Élelmi rost
35.5g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 38% Zsír
Összesen 1133 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 38% Zsír
Összesen 2266 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 38% Zsír
Összesen 445 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 38% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    86 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    184 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    574 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    268 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    81.8 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    45.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    150 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    112 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    296 micro
Összesen 1133 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 38% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.6 g

Zsír

  • Összesen
    172 g
  • Telített zsírsav
    133 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    368 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1148.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    223 mg
  • Foszfor
    535 mg
  • Nátrium
    181 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    163.6 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

Víz

  • Összesen
    91.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    301 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    36 micro
  • β-karotin
    223 micro
  • β-crypt
    56 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    592 micro
Összesen 2266 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 38% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    33.7 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    225.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    32.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    18 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 445 kcal

Elkészítés

  1. Gőz fölött az a kókuszzsírt és a csokit olvasszuk fel.
  2. A tojásokat keverjük el a xilittel, aztán adjuk hozzá a kókuszreszeléket.
  3. A felolvadt zsírt és csokit óvatosan hozzáöntjük a tojásos alaphoz, ekkor keverjük bele az aszalt gyümölcsöket vagy dióféléket, ízlés szerint.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, tetejét tetszőlegesen díszíthetjük aszalt gyümölcsökkel.
  5. 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 25 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

A paleo édességek között nézelődtem, ahol rend szerint mandulaliszttel készülnek az édességek. De mivel jómagam kókuszmániás vagyok, kipróbáltam azzal, és megbolondítottam némi aszalt fekete cseresznyével. Nem csak diétázóknak!

Nosalty stories

További receptek

Legszaftosabb brownie

Íme egy brownie-recept, amit pont olyan, mint amilyennek lennie kell: masszív, kiadós, ragacsos, és nagyon csokis. Bárki használhatja alapnak! Az is, aki először készíti, és az is, aki ...

Gerzsenyi Flóra

Blondies

A blondies a brownies fehér csokis változata, aminek fő ízprofilját a karamellás, vaníliás jegyek adják. Pirított mandulával gazdagítva egy tökéletes választás, ha valami édesre, de ...

Simon Gábor

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Top Receptek