r
Nosalty Logó

Brownie Panno konyhájából

Panno
Brownie Panno konyhájából
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1109
Kalória
9.9g
Fehérje
104.5g
Szénhidrát
73.9g
Zsír
40.5g
Víz
274.4g
Koleszterin
4.8g
Élelmi rost
82.6g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 1109 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 4435 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 468 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    73.9 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    274 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    638.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    284 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    104.5 g
  • Cukor
    83 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    40.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    487 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    477 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    115 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    205 micro
Összesen 1109 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.8 g

Zsír

  • Összesen
    295.5 g
  • Telített zsírsav
    177 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1098 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2554.2 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    80 mg
  • Kálcium
    441 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    404 mg
  • Foszfor
    1136 mg
  • Nátrium
    455 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    418 g
  • Cukor
    330 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

Víz

  • Összesen
    161.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1947 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    481 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1910 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    460 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    820 micro
Összesen 4435 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    269.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    44.1 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    17.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    206 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    202 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 468 kcal

Elkészítés

  1. A vajat és a csokit vízgőz felett kevergetve felolvasztjuk (vigyázzunk, hogy ne érjen bele az edény alja a vízbe). Ha már folyós, de néhány apró darabka maradt még benne, vegyük le a gőzről, és úgy keverjük el, nem jó ugyanis, ha felforr a vaj.
  2. A tojásokat a cukorral néhány perc alatt habosra verjük robotgéppel. Majd lassabb fokozatra kapcsolunk, és óvatosan hozzácsurgatjuk a langyosra hűlt vajas csokit és a vaníliát.
  3. Ha szép sűrű a masszánk, hozzászitáljuk a sütőporos lisztet.
  4. A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és egyenletesre egyengetjük.
  5. Előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. Ha a teteje már szilárd, és az oldala kezd elválni a tepsi falától, akkor van kész. Szeletelés előtt teljesen kihűtjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 25 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Stahl magazin 2013. nyár (Donal Skehan nyomán)

Nosalty stories

További receptek

Legszaftosabb brownie

Íme egy brownie-recept, amit pont olyan, mint amilyennek lennie kell: masszív, kiadós, ragacsos, és nagyon csokis. Bárki használhatja alapnak! Az is, aki először készíti, és az is, aki ...

Gerzsenyi Flóra

Tejbegrízgombóc

A legegyszerűbb és leggyorsabb gombócok bizony tejbegrízből készülnek: a sűrű masszából gurított labdacsok morzsában, mákban, dióban is megfürödhetnek, tálalásukhoz pedig sodót, ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...