r
Nosalty Logó

Brownie Panno konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Panno
Brownie Panno konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 1109 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 4435 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 468 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    73.9 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    274 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    638.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    284 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.5 g
  • Cukor
    83 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    487 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    477 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    115 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    205 micro
Összesen 1109 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.8 g

Zsír

  • Összesen
    295.5 g
  • Telített zsírsav
    177 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1098 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2554.2 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    80 mg
  • Kálcium
    441 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    404 mg
  • Foszfor
    1136 mg
  • Nátrium
    455 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    418 g
  • Cukor
    330 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    161.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1947 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    481 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1910 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    460 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    820 micro
Összesen 4435 kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    269.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.1 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    206 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    202 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 468 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajat és a csokit vízgőz felett kevergetve felolvasztjuk (vigyázzunk, hogy ne érjen bele az edény alja a vízbe). Ha már folyós, de néhány apró darabka maradt még benne, vegyük le a gőzről, és úgy keverjük el, nem jó ugyanis, ha felforr a vaj.
  2. A tojásokat a cukorral néhány perc alatt habosra verjük robotgéppel. Majd lassabb fokozatra kapcsolunk, és óvatosan hozzácsurgatjuk a langyosra hűlt vajas csokit és a vaníliát.
  3. Ha szép sűrű a masszánk, hozzászitáljuk a sütőporos lisztet.
  4. A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és egyenletesre egyengetjük.
  5. Előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. Ha a teteje már szilárd, és az oldala kezd elválni a tepsi falától, akkor van kész. Szeletelés előtt teljesen kihűtjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 70
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5010
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 22.

Ajánló

A magazin ajánlja, ha maradna belőle, morzsoljuk össze, locsoljuk meg kicsi kávélikőrrel, és keverjük vaníliafagyiba. Nálunk esély sem volt kipróbálni.:)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Stahl magazin 2013. nyár (Donal Skehan nyomán)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek